KFC Muizen logo
KFC Muizen

Accommodatie

KFC Muizen - Nieuwe Accommodatie

Op onze nieuwe locatie staan ons indrukwekkende nieuwe faciliteiten te wachten. We zullen kunnen beschikken over een A-veld en twee jeugdvelden in kunstgras en een B-veld in natuurlijk gras. Het kantinegebouw zal modulair opgebouwde kleedkamers bevatten, voor een totaal van 12: 2 grote kleedkamers, 8 kleine kleedkamers en 2 scheidsrechterkleedkamers.

De kantine op de eerste verdieping belooft met het grote terras een fantastisch uitzicht te bieden op de velden. De kantine zelf wordt eveneens een modulaire polyvalente ruimte, die eenvoudig kan opgedeeld worden in verschillende zalen die verhuurd kunnen worden voor feesten (verjaardagen, communies,…) of als vergaderzalen. En uiteraard zal deze gezellige kantine ook de thuis zijn voor onze administratie en de talrijke activiteiten die wij organiseren om onze werking te ondersteunen, zoals het Mosselsouper, de brunch en het Sintfeest.

De ontwikkeling van de nieuwe woonbuurt Spreeuwenhoek maakte onze verhuis noodzakelijk. Maar dat ging niet van een administratief leien dakje. Uiteindelijk heeft het dossier zich gedurende 16 jaar langs de verschillende overheidsinstanties geworsteld. Er werd een nieuwe locatie gevonden op slechts 100 meter van de huidige terreinen in de Lotelingstraat en de eerste steen werd gelegd in mei 2017. De nieuwe infrastructuur met velden en kantine met alle voorzieningen zal klaar zijn in juli 2018.

In totaal investeert Stad Mechelen 3.300.000 euro in de infrastructuur van KFC Muizen: vier voetbalvelden (waarvan drie kunstvelden), een nieuwe, volledig uitgeruste kantine met ruime kleedkamers en moderne faciliteiten, en een grote parking die samen met de tennisclub zal gebruikt worden. KFC Muizen zal zonder twijfel de beste en mooiste infrastructuur hebben in de hele Vierde Provinciale.

KFC Muizen - Nieuwe Accommodatie
KFC Muizen - Nieuwe Accommodatie
KFC Muizen - Nieuwe Accommodatie
KFC Muizen - Nieuwe Accommodatie