Accommodatie


Op onze nieuwe locatie staan ons indrukwekkende nieuwe faciliteiten ter beschikking. Er is een A-veld in natuurlijk gras en een B-veld en twee jeugdvelden in kunstgras. Het kantinegebouw bevat modulair opgebouwde kleedkamers, voor een totaal van 12: 2 grote kleedkamers, 8 kleine kleedkamers en 2 scheidsrechterkleedkamers.


De kantine op de eerste verdieping biedt met het grote terras een fantastisch uitzicht op de speelvelden. De kantine zelf wordt eveneens een modulaire polyvalente ruimte, die eenvoudig kan opgedeeld worden in verschillende zalen die verhuurd kunnen worden voor feesten (verjaardagen, communies,…) of als vergaderzalen. En uiteraard wordt deze gezellige kantine ook de thuis voor onze administratie en de talrijke activiteiten die wij organiseren om onze werking te ondersteunen, zoals het Mosselsouper, de brunch en het Sintfeest.

De ontwikkeling van de nieuwe woonbuurt Spreeuwenhoek maakte onze verhuis noodzakelijk. Maar dat ging niet van een administratief leien dakje. Uiteindelijk heeft het dossier zich gedurende 16 jaar langs de verschillende overheidsinstanties geworsteld. Er werd een nieuwe locatie gevonden op slechts 100 meter van de huidige terreinen in de Lotelingstraat en de eerste steen werd gelegd in mei 2017. De nieuwe infrastructuur met velden en kantine met alle voorzieningen werd voltooid in de zomer van 2018.


In totaal investeerde Stad Mechelen 3.300.000 euro in de infrastructuur van KFC Muizen: vier voetbalvelden (waarvan drie kunstvelden), een nieuwe, volledig uitgeruste kantine met ruime kleedkamers en moderne faciliteiten, en een grote parking die samen met de tennisclub gebruikt wordt. KFC Muizen bezit zonder twijfel de beste en mooiste infrastructuur in de hele Vierde Provinciale.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x